!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kézművesek Falva
 
 
A Kétművesek Falva a Folyók Földjén található kis falu, ami arról vált híressé, hogy különleges képességekkel rendelkező fegyvereket kovácsoltak. Neked is meg van a lehetőséged, hogy meglátogasd ezt a helyet és elkészíttesd a saját fegyvered egyedi képességgel.
 • Max. 1 fegyvert kovácsoltathatsz
 • Kovácsoltatni Chuunin szinttől lehet
 • A fegyver erőssége nem függ attól, hogy milyen szinten csináltattad
 • A fegyver képessége nem lehet ugyanaz, mint a különleges, egyedi vagy bármely fegyveré a fegyverek menü pontnál (Pl.: Nem használhat alap elemeket - Banshousen)
 • A fegyvered nem irányíthatja a Másodlagos/Harmadlagos elemeket
 • A fegyvered képessége nem lehet az oldalon megtalálható valamely technika
 • Két ugyanolyan fegyver nem kovácsoltatható
 • Egy fegyvernek csak egy képessége lehet
 • Másoló kard nem kovácsoltatható
 • Sasorinak lehetősége van a III. Kazekagéhoz hasonlóan emberi bábot készítenie. Először is ki kell hívnia egy élet-halálra harcra ellenfelét és jeleznie neki, hogy ha ő győz, akkor emberi bábot készíteni belőle. Ha győzőtt, akkor itt a Kézművesek Falvában tudja elkészíteni a fegyvert. Természetesen erre, csak akkor van lehetősége, ha rendelkezik az Emberi Bábok technikával. Ezek a bábok azokat a technikákat tudják használni, amiket az animében/mangában is használtak, hasonlóan az Edo Tenseihez.
 • Képet is illeszthetsz be a fegyverről, de ez nem kötelező
 • A fegyvereket szerkesztőnek kell engedélyeznie (sajátot nem lehet)
Egy fegyver kovácsolása 15.000 Ryo.
 
Így tudod lekérni a fegyvered:
Név: Bármi, ami eszedbe jut
Típus: Katana, Kunai, Shuriken stb…
Képesség: Amit kitaláltál
 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!