!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kézművesek Falva
 
 
A Kétművesek Falva a Folyók Földjén található kis falu, ami arról vált híressé, hogy különleges képességekkel rendelkező fegyvereket kovácsoltak. Neked is meg van a lehetőséged, hogy meglátogasd ezt a helyet és elkészíttesd a saját fegyvered egyedi képességgel.
  • Max. 1 fegyvert kovácsoltathatsz
  • Kovácsoltatni Chuunin szinttől lehet
  • A fegyver erőssége nem függ attól, hogy milyen szinten csináltattad
  • A fegyver képessége nem lehet ugyanaz, mint a különleges, egyedi vagy bármely fegyveré a fegyverek menü pontnál (Pl.: Nem használhat alap elemeket - Banshousen)
  • A fegyvered nem irányíthatja a Másodlagos/Harmadlagos elemeket
  • A fegyvered képessége nem lehet az oldalon megtalálható valamely technika
  • Két ugyanolyan fegyver nem kovácsoltatható
  • Egy fegyvernek csak egy képessége lehet
  • Másoló kard nem kovácsoltatható
  • Sasorinak lehetősége van a III. Kazekagéhoz hasonlóan emberi bábot készítenie. Először is ki kell hívnia egy élet-halálra harcra ellenfelét és jeleznie neki, hogy ha ő győz, akkor emberi bábot készíteni belőle. Ha győzőtt, akkor itt a Kézművesek Falvában tudja elkészíteni a fegyvert. Természetesen erre, csak akkor van lehetősége, ha rendelkezik az Emberi Bábok technikával. Ezek a bábok azokat a technikákat tudják használni, amiket az animében/mangában is használtak, hasonlóan az Edo Tenseihez.
  • Képet is illeszthetsz be a fegyverről, de ez nem kötelező
  • A fegyvereket szerkesztőnek kell engedélyeznie (sajátot nem lehet)
Egy fegyver kovácsolása 15.000 Ryo.
 
Így tudod lekérni a fegyvered:
Név: Bármi, ami eszedbe jut
Típus: Katana, Kunai, Shuriken stb…
Képesség: Amit kitaláltál
 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu