!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kapcsolatok
 
Figyelem! Egyszer van alkalmad, hogy lecseréld a testvéred, mestered stb...
Klán technikákat csak akkor tanulhattok, ha egy klánban vagytok!
 
Rivális
Riválist ugyangyúgy választhatsz, mint mestert avyg tanítványt. A riválisok nagy szerepet játszanak a shinobik életében, hiszen ők azok, akik ösztönzik egymást arra, hogy még jobbak legyenek, mint voltak. Összesen egy riválisod lehet. A riválisodtól heti egy jutsut el is tanulhatsz a rangodnál eggyel nagyobbat is, hogy csökkentsd a köztetek lévő különbséget vagy épp azért, hogy nőveld azt. Heti egyszer rivalizálhattok is, amiért jutalom jár. Ezt is a VK-ban tudod lekérni.
 
Akadémiai tanuló: 500 chakra&ryo
Genin: 1000 chakra&ryo
Chuunin: 1500 chakra&ryo
Jounin: 2000 chakra&ryo
Elit Jounin: 2500 chakra&ryo
Anbu/Anbu+: 3000 chakra&ryo
 
Mester és Tanítvány
Mestert vagy tanítványt a fórumban szerezhetsz magadnak a megfelelő topicban. A tanítvány heti egy technikát tanulhat mesterétől a saját szintjénél akár 2 szinttel nagyobbat is. A mester hasonlóan tanulhat el technikát tanítványától heti egy alkalommal a szinténél maximum 1 szinttel nagyobbat. Mester csak is Jounin szinttől lehetsz, míg tanítvány Genin szinttől.  A kapcsolat létrejöttekor a tanítványnak alacsonyabb szintűnek kell lennie, mint mestere. Aznban ha a tanítvány utoléri a mestere szintjét, nem szűnik meg a kapcsolat, annyiban változik, hogy a tanítvány a szintjénél max 1 szinttel nagyobb jutsut tanulhat el. Ehhez a kapcsolathoz mind a kettőtöknek egy faluban kell lennie.
Együtt tudtok menni küldetésre is. Mindenki a saját rangjához kapja a jutalmat!
 
Genin: 1000 chakra&ryo
Chuunin: 1500 chakra&ryo
Jounin: 2000 chakra&ryo
Elit Jounin: 2500 chakra&ryo
Anbu/Anbu+: 3000 chakra&ryo
 
Akatsuki Társ
Az Akatsuki tagok két fős csapatokban, társakként dolgoznak, céljuk elérésének érdekében. Összeszokott Társakhoz híven tökéletes összhang van a két fél között. Töviről hegyire ismerik a másik technikáit, erőségeit, gyengeségeit és ezeket a harcok során remekül ki is tudják használni.
Akatsuki Társat a megszokott módon szerezhetsz, bár van pár fontos tudnivaló:
  • Neked és a társadnak is Akatsuki tagnak kell lenned
  • Csak egy társad lehet
  • A belépéssel a mesteri és tanítványi kötelékeidet elveszíted
  • Hetente egy darab a szintednél eggyel nagyobb technikát tanulhatsz társadtól, ezzel növelve a csapat hatékonyságát
Együtt mehettek közös küldetésekre is heti 1x.

Jounin: 2000 chakra&ryo
Elit Jounin: 2500 chakra&ryo
Anbu/Anbu+: 
3000 chakra&ryo
 

 

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.