!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gyakorló pálya
 
 
Az évszázadok során rengeteg shinobi próbált meg új technikákat kidolgozni azért, hogy növeljék az erejüket és felül múlják társaikat, illetve elődjeiket. Neked is lehetőséged van rá, hogy új, hihetetlen jutsukat fejlesz ki.
A technika fejlesztés szabályai:
 • Az egész nevelés során egy technikát fejleszthetsz anbu vagy annál magasabb szinten.
 • A jutsuk erőssége nem függ a rangtól. Egy Anbu szinten kifejlesztett technika nem feltétlenül veszít egy Kage szinten kidolgozott jutsuval szemben.
 • A kifejlesztett technikák az egyedi jutsukhoz fognak kerülni.
 • A technika lehet teljesen új, vagy akár már egy meglévő technikára is épülhet. Csak olyanra épülhet, amit meg is tudsz venni.
 • Ha egy technika túl erős a szerkesztők nem engedélyezik a kifejlesztését.
  (Fontos, hogy a korábban elfogadott technikák nem biztos, hogy most is el lesznek fogadva.)
 • Ha egy technika szinte azonos egy másik technikával a kifejlesztés szintén nem lesz engedélyezve.
 • A technika épülhet Kekkei Genkai-ra, Elemre, Másodlagos Elemre is, de csak ha rendelkezel azzal.
 • Ha a technika láthatólag valamelyik technikára épül, de a feltételhez nem írsz semmit, akkor a szerkesztők adnak meg feltételt. (Egy technikához több feltétel is tartozhat.)
 • A szerkesztők csak olyan feltételt szabhatnak ki a fejlesztendő jutsuhoz, ami illik hozzá.
 • Ha a technikádhoz feltételt írtak, mielőtt beírják neked a technikát, illetve a fizetséget levonják, el kell fogadnod a technikát a feltétellel együtt.
 • Az itt kifejlesztett technikákat senki (se testvér, se tanítvány stb...) sem tanulhatja el.
 • Két különböző nevelő nem fejleszthet ki ugyanolyan technikát.
 • XY feltámasztása technikát nem lehet kifejleszteni
 • Ha valamelyik szabálynak nem felel meg a technikád, akkor nem fejlesztheted ki.
 • Idézést nem lehet fejleszteni! Csak Sannin rangot elérőknek  van lehetősége egy egyedi idézhető lény kifejlesztésére!
Technika elfogadása:
 • Technikát csak a fejlesztők fogadhatnak el.
 • Saját jutsu engedélyezése tilos.
 • Egy szerkesztő felülírhatja más szerkesztő engedélyezését, ha úgy látja valamelyik kitériumnak még sem felel meg. Ezt meg kell indokolnia. Ilyenkor egy harmadik szerkesztőnek is döntenie kell.
Egy technika kifejlesztése igazán sokba kerül. 30.000 ryoba kerül a gyakorlópálya kibérlése, 50.000 chakrába a jutsu megvétele. Mivel a technika kifejlesztése hosszú időt és sok energiát vesz igénybe, ezért 10 nap pihenő is jár, amit a Ramenstandnál természetesen kiválthatsz.
Így kérd az új technikát:
Név: Ide írd a jutsu nevét, amit kitaláltál.
Típus: Ide írd a jutsu típusát. (Pl.: Taijutsu, Genjutsu, stb…)
Képesség: Ide írd a technika képességeit, lehetőleg részletesen azért, hogy utólag ne legyen belőle félreértés.
Feltétel: Ide írd, hogy milyen technikára épül a jutsud. Nem kötelező írni.
 
Fontos! Ha túl sok problémát vonz maga után a jutsuk elfogadása/nem elfogagása, akár a nevelés közben is kikerülhet ez a lehetőség! Ebben az esetben a kifejlesztett technikák is törlésre kerülnek, Chakrát/Ryot visszaszolgáltatjuk!
Lehetőleg mindenki olyan technikát próbáljon meg fejleszteni, ami bele illet a Naruto világába.
"Minden technikának van gyengepontja" ~Itachi
 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!