!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Harc

Képtalálat a következőre: „hashirama madara fight gif”

Ha felszeretnéd mérni az erődet akkor remek helyen helyen jársz. Itt tudhatod meg milyen módon mennek a harcokkal kapcsolatok dolgok.

Először is főként 3 típusú harcot különböztetünk meg:

Barátságos Harc

A harc célja a szinted felmérése, így a harc végeztével komolyabb sérüléseket nem szenved el a vesztes. Pihenő nap nem jár a vesztes félnek.

Ellenséges Harc

A harcnak már komolyabb indoka is van. A harc végeztével az ellenfél komolyabb sérüléseket is elszenvedhet. Automatikusan x nap pihenő jár a vesztesnek, aminek a mennyiségét a harc írója határoz meg.

Élet - Halál Harc

Ezek a harcok a végsőkig mennek. Általában nagyobb konfliktusok állnak a hátterükben, így mind a két fél belead apait anyait. A név kissé csalóka, mivel nem feltétlenül végződik halállal, a vesztes, ha tud akár el is menekülhet. A vesztes halál esetén a vagy ha sikerül elmenekülnie, akkor pihenő napot kap érte, amit a harcíró dönt el.

Nagyobb zsákmányokra a tétharcok során tehetsz szert, azonban itt a tét(ek)et egyértelműen ki kell jelenteni és azt, hogy tétharcról van szó.

A harcra hívásnak szígorú követelményei vannak. Fontos:

  • Kihívott neve
  • Harc típusa
  • Helyszín/Időjárás (Nem kötelező)
  • Tét, ha van
  • Azok, akik között 2 szint különbség van csak barátságos harcon vehetnek részt
  • Heti 2 alkalommal harcolhatsz

A harcok kimenetelét a helyszín/időjárás is befolyásolhatják. Bizonyos helyszíneken vagy időjárási tényezők mellett 1-2 elem előnybe vagy épp hátrányba kerülhet, de ez a képesség pontokkal ugyanígy megtörténhet. Lehetőségetek van a helyszínt megbeszélni és azt mind a két félnek el kell fogadnia. Ha nem választotok, akkor ez a harcíró feladata lesz. Vannak bizonyos jutsuk (főként tér-idő technikák), amikkel akár a megbeszélt helyszíneket is meg lehet változtatni.

Néhány helyszín tipp, de mást is lehet választani. Körül is írhatod vagy, hogy mikor jelent meg az animében is.


Halál Erdeje

Démon Sivatag

Végzet Völgye

Nagy Naruto Híd

Szamurájok Hídja

Kannabi Híd

A Lyuk

Felhők és Villámok Völgye

Ítélet Völgye

Menny és Föld Hídja

Fejvadászati Központ

III. Kiképző Terület

Pokol Völgy

Keleti Nagy Homokdűne

Sivatag

Hó Országa

Mokuzu Sziget

Vas Országa
 
Barlang
 

A harc írónak a fóumban jeleznie kell, hogy ha elvállalja a megírást. Hetente 2 írást választhatsz, legyen az randi vagy akár harc.
Harc írásért járó jutalom:
400 szó alatti: 2000 Chakra&Ryo

400 szó feletti: 1db szinteddel megyező/alacsonyabb szintű jutsu + 3000 Chakra&Ryo

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.