!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bank
 

Minden falu rendelkezik egy bankkal, ahol a shinobiknak kölcsönt felvenniük vagy éppen a megtakarításuk egy részét eltenni biztos helyre, kamatoztatni.
A bankba csak ryot tudsz betenni, ami minimum 1000 Ryo. A kamat automatikus nem kell lekérni.
 
 
Frissítve: 2019.
 
Kamatok:
Szinttől függetlenül kamatozik itt a pénzed, ami naponta kamatozik. A kamatok a bankban lévő pénzösszegedtől függ. A bent levő pénz minden nap 20:00-kor kamatozik (Ez az időpon után betett pénz csak másnap kamatozik).

 
1.000 és 10.000 Ryo között 500 Ryo/nap
10.001 és 50.000 Ryo között 1.000 Ryo/nap
50.001 Ryo felett 1.500 Ryo/nap
 
Befektetők:
  •  
Átváltás: 
A Ryot át tudod váltani Chakrába és fordítva is, Ennek viszont ára van. Minden 1000 Ryo után 100 Ryot elvesz az átváltó.
Értsd: Ha átváltasz 18.000 Chakrát, akkor 16.200 Ryot kapsz.
 
Hitel:
Maximum 20.000 Chakra/Ryo (egyszerre csak egyik) értékben vehetsz fel hitelt heti 1x, amit egy héten belül vissza kell fizetned! Ha nem teszed meg rögtön, levonjuk a ryodból. Ha nincs elegendő ryod, akkor addig csak munkára és küldetésre tudsz menni, amíg vissza nem téríted. A felvett pénz összeg mellett +3000 Chakrát és Ryot is vissza kell térítened függetlenül, hogy melyikből vettél fel hitelt.
 
Töltés:
Heti egyszer lehetősége van mindenkinek töltést kérnie a banktól, ami így történik:
 
Genin
1500 Ryo&Chakra
Chuunin
2000 Ryo&Chakra
Jounin
2500 Ryo&Chakra
Elit Jounin 3000 Ryo&Chakra
Anbu 
3500 Ryo&Chakra
Anbu+
4000 Ryo&Chakra

 

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.