!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Falu Fejlesztés

A Falvak hihetetlenül fontos szerpet játszanak a shinobik életében, hiszen nem mindegy, hogy éppen mennyire fejlett az a falu, amelyben élsz. A Falu minél fejlettebb, annál több szolgáltatást tud nyújtani számodra.

A Falvak fejlesztésére csak a Kagéknak és a Vezetőknek van lehetősége, illetve a Falu Kasszájának kezelésére is. Fontos, hogy a Falu pénze saját célokra nem költhető, csak a Falu javait szolgálhatja.

De honnan is van pénze a Falunak?
Minden ninja köteles a Falujának a Kincstárába Ryot adóként befizetni. Ennek mértéke a szintedtől függ és hetente automatikusan vonódik le vasárnap. Első sorban innen van pénze a Faunak. A későbbiekben a Kage rendelkezik az adók mértékéről. Emelheti és csökkentheti is azokat, de csak egységes mértékben (olyan nincs, hogy csak a Geninek adóját emeli meg). Fontos, hogy a Falu kasszájába nem lehet adományozni, vagyis ha sok pénzed van nem mondhatod azt, hogy x Ryot beteszek a falu kasszájába!
Adók:

Akadémiai Tanuló 0 Ryo
Genin 1000 Ryo
Chuunin 1500 Ryo
Jounin 2000 Ryo
Elit Jounin 2500 Ryo
Anbu 3000 Ryo
Anbu+ 3500 Ryo

És mire is lehet külteni ezt a pénzt, amit a Falu összegyűjt?
Ebből lehet a Háborúkat finanszírozni.
Különböző Középületeket építhetsz, amik a falvak és ninjáinak javait szolgálhatják.

Íme a középületek:

Név: Könyvtár
Előny: A Falu lakói heti +1 alkalommal edzhetnek képességpontot.
Ára: 75.000 Ryo
Név: Kórház
Előny: Ennek az épületnek különbőző szintje vannak és azoktól függően kevesebb lesz a pihenő napod.
3 szintje lehet (csak sorban veheted őket):
        1. szint  ->  -1 nap pihenő hetente  -> 50.000 Ryo
        2. szint  ->  -2 nap pihenő hetente  -> 70.000 Ryo

        3. szint  ->  -3 nap pihenő hetente  -> 90.000 Ryo

Név: Fal
Előny: Védelmi funkciója mellett már pontos határa is van a Falunak. Egy Falu minél védettebb, annál magasabb vámot tud beszedni a kereskedőktől.
3 Típusa van (csak sorban veheted őket):
         Fa Fal      -> +3000 Ryo vám hetente -> 30.000 Ryo
         Agyag Fal  -> +5000 Ryo vám hetente -> 40.000 Ryo
         Kő Fal      -> +7000 Ryo vám hetente -> 50.000 Ryo

Név: Őrállomás
Előny: A Falvak körül helyezkednek el szétszórtan és elrejtve. Az illetéktelen behatolók beléjük botolhatnak. Ilyenkor az itt lévő ninják közül, valamelyik értesíteni tudja a Falut a behatolóról. Az itt töltött időért a Falu minden lakosa hetente +4000 Ryot kap munkabérként.
Ára: 25.000 Ryo
Név: Őr Torony
Előny: A Falon lévő törnyok, amelyek a Falat ellenőrzik, javítják. Emellett a behatolókat is figyelik innen. Ideérkeznek a solymok által szállított üzenetek is.
Ára: 30.000 Ryo
Név: Bank
Előny: A Falu egy saját bankkal rendelkezik, ahol magasabbak a kamatok. Minden lakos 1000 Ryo után 200 Ryo kamatot kap.
Ára: 50.000 Ryo
Név: Senju Park
Előny: Mindeki számára nyitva van, ha ki szeretné pihenni magát vagy szórakozni szeretne. A kikapcsolódás miatt a Falu minden lakosa +4000 Chakrával lesz gazdagabb hetente.
Ára: 50.000 Ryo
Név: Lakhely
Előny: Minél több lakhelyt építtetsz a Faludban, annál több shinobi lakhatja azt. (Természetesen, ha minden hely elfogy, automatikusan nő a Lakhelyek száma. De ha a te Falvad eléri a max létszámot, míg a többi Faluban alig laknak, csak akkor fog nőni a Lakhelyeitek száma, ha fejleszted.)
Ára: 20.000 Ryo

 

 

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.