!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Elemek Elsajátítása

 

Köszöntelek Fiam! Én fogom elmagyarázni neked, hogyan is tudod elsajátítani az egyes elemeket.

Kezdjük is az alapelemekkel. Az akadémiai évek során a kemény munka gyümölcse beért és megkezdheted a korábbiaknál is komolyabb edzéseket. A Genin vizsga letétele után nálam folytathatod az edzéseket, ami az elemeket illeti. A víz, föld, szél, tűz és villám elemek mindegyikét nálam tudod kitanulni. Fontos tudnod, hogy egy szemly 3 alap elem elsajátítására képes maximum. A tanulás egy teljes napodba fog kerülni, vagyis aznap még küldetésre vagy munkára sem, sehova se tudsz menni sajnos (ez nem számít pihenő napnak, így nem lehet kiváltani). Ezenkívül 5000 Chakrát emészt fel. Balszerencsédre én sem tudok egész nap ingyen foglalkozni veled, hogy megtanítsak egy elemet, így nekem is fizetned kell  5000 Ryot.

 

Szia! Meinek hívnak és nálam tudsz másodlagos elemet elsajátítani.

De fel kell készülnöd, hogy a másodlagos elemek kitanulása már egy teljesen más tészta. Sokkal nehezebb, hiszen lényegében egyszerre kell használnod két alapelemet a megfelelő arányban. Sajnálatos módon nem mindenkiben van meg a lehetőség, hogy másodlagos elemet sajátítson el, így csak azoknak van meg ez a lehetőség, akik az animében használták ezeket az elemeket.

Hiruzenhez hasonlóan én sem tudok ingyen dolgozni. 7500 Ryot kell elkérnem tőled és egy napot kell rááldoznunk az edzésre, így aznap nem mehetsz csak küldetésre és munkára, sehova. Az elem elsajátítása 7500 Chakrádba fog fájni.

 

Hello Oonoki vagyok, akitől megtanulhatod a harmadlagos elemek titkait. Eddigi történelem során rajtam kívül csak Muu-sama volt képes harmadlagos elemet használni, ami nem is csoda, hiszen rettentően nehéz 3 alap elem egyidejű használata a pontos koncentrációban.A mai napig csak egyetleen egy harmadlagos elemet ismerünk, ami nem más, mint a Por elem. Csak az animében vele rendelkezők tudják elsajátítani.

Ezt az elemet sem tudod azonban ingyen eltanulni tőlem. Szükségem lesz 10.000 Ryora. Ezenkívül egy napot rá kell szánnunk az edzésre, így aznap nem mehetsz csak küldetésre és munkára, sehova. Az elem elsajátítása 10.000 Chakrádba fog kerülni.

 

Üdvözüllek! Tobirama vagyok és én fogok beszélni neked egy keveset a főelemről.

A chakra természetének manipulációjával érik el a shinobik az 5 alap elem  irányítását. Mindenkinek van egy elem, ami felé jobban hajlik. Ezt a chakrapapírok segítségével tudják megállapítani, hogy melyik is az a bizonyos elem. Hiába sikerül több elemet elsajátítani mindig is lesz egy elem, ami jobban fekszik számodra. Ez lesz a te fő elemed.

Nézzünk rá egy pédát:
Tobirama és Madara csapnak össze egy harc keretein belül. Tobirama rendelkezik a villám és víz elemmel, de a főeleme a víz, míg Madara a víz és tűz elemet sajátította el, a fő eleme ezek közül pedig a tűz. Mind a két shinobi egyszerre veti be a Suiton:Suiryuudan - Víz elem:Vízsárkány jutsut. A két sárkány összecsapásából nagyobb valószínűséggel fog Tobirama jutsuja kikerülni győztesen, mivel Tobirama víz eleme erősebb Madara víz eleménél.


 

Most egy kis időre átvenném a stafétát. Kakuzu vagyok és különleges technikámnak köszönhetően mind az őt elemet tudom irányítani ráadásul főelemként. De hogy is lehetséges ez?! A technikámmal olyan shinobik szíveit loptam el, akik az egyes elemeket főelemként használták, így én is szert tehettem rá. De most nem is ez a lényeg. A fő kérdés, hogy te hogyan tehetsz szert a saját fő elemedre. Geninné válásod után szert tehetsz már az elemekre. Az az elem lesz a fő emeled, amit te kiválasztasz. Nem feltétlenül kell rögtön az első választott elemednek lennie a fő elemednek. Ezt a későbbiekben, akár Geninnél magasabb szinten is kiválaszthatod. A Vendégkönyvben kell jelezned, hogy melyik elem a te főelemed. Nem feltétlenül kell elsődleges elemet választanod főelemnek, lehet az másodlagos vagy akár harmadlagos elem is. DNS-sel szerzett elem nem lehet a fő elemed, kivétel ha az az Egyedi technikáid között található. Csak egy fő elemed lehet, ezért gondosan válaszd ki azt. Ha olyan technikával rendelkezel mint én akkor több fő elemed is lehet, bár ilyen nincs sok *kacaj*

 

 

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!