!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Így kérd le a karaktered!
 
Karaktert a Naruto, Naruto Shippuuden, Boruto-Naruto Next Generation című animékből, mangákból, OVA-kból és az ezekhez tartozó moviekból választhatsz!:)
 
Név:Valaki, aki nem foglalt még (A név olyan színnel jelenik meg a karakterlapodon amilyennel itt írod)
Falu: KonohagakureSunagakureIwagakureKirigakure, Kumogakure (Akatsukiba csak Jounin szinttől léphetsz)
Jutsuk: 3D, 2C
Felszerelés/Fegyver: 2 db fegyver Innen *katt rá*
Képesség pontok: 6 pontot tudsz elosztani.
 
Néhány tudni való a karakterkérésről:
 • Bizonyos karakterek kezdésnél kapnak Bijuut. Lásd a Bijuu Vadászat topicban. Ha ide tartozol, kezdésnél kérhetsz Bijuu technikákat is.
 • Karakterkezdésnél nem kapsz rögtön elemet, ezeket folyamatosan lehet tanulni. Lásd az Elemek topicban. Emiatt elemi technikát nem tudsz kérni kezdésnek.
 • Kekkei Genkaiod rögtön megkapod, így ilyen technikákat is kérhetsz.
 • Falvat alaposan válassz, mert a Falvak közötti költözés 15.000-be kerül. Egy kivétel van, amiről a Randi topicban olvashatsz.
 • Akatsukiba csak Jounin szinttől mehetsz.
Néhány tudni való némelyik karakterről:
 • Kakashi Obito egyik Sharinganját megkapja.
 • Obito 1 darab Sharingant kap és 1 darab Rinnegant, de ez nem Sharingan is egyben.
 • Nagato kezdésnél 2 darab Rinnegant kap.
 • Madara 2 darab Rinnegant kap, ami egyben Sharingan is.
 • Hagoromo 2 darab Rinnegant kap, ami egyben Sharingan is.
 • Hamura 2 darab Tenseigant kap, ami egyben Byakugan is.
 • Toneri 2 darab Tenseigant kap, ami egyben Byakugan is.
 • Minato és Tsunade is megkapja Kekkei Genkaiként az Uzumaki Klánt.
A karakterek ezeket a szemtechnikákat nem kapják meg rögtön, fel kell éleszteniük. Ezek feltételeikről magánál a szemtechnikánál olvashatok.
 
 
Mindenki 10.000 chakrával és 5.000 ryoval kezd!
 
Karaktert a fórum megfelelő topicjában tudsz kérni!
A korábban beérkezett Karakter Foglalások érvénytelenek!

 

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!