!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Falu Fejlesztés

A Falvak hihetetlenül fontos szerpet játszanak a shinobik életében, hiszen nem mindegy, hogy éppen mennyire fejlett az a falu, amelyben élsz. A Falu minél fejlettebb, annál több szolgáltatást tud nyújtani számodra.

A Falvak fejlesztésére csak a Kagéknak és a Vezetőknek van lehetősége, illetve a Falu Kasszájának kezelésére is. Fontos, hogy a Falu pénze saját célokra nem költhető, csak a Falu javait szolgálhatja.

De honnan is van pénze a Falunak?
Minden ninja köteles a Falujának a Kincstárába Ryot adóként befizetni. Ennek mértéke a szintedtől függ és hetente automatikusan vonódik le vasárnap. Első sorban innen van pénze a Faunak. A későbbiekben a Kage rendelkezik az adók mértékéről. Emelheti és csökkentheti is azokat, de csak egységes mértékben (olyan nincs, hogy csak a Geninek adóját emeli meg). Fontos, hogy a Falu kasszájába nem lehet adományozni, vagyis ha sok pénzed van nem mondhatod azt, hogy x Ryot beteszek a falu kasszájába!
Adók:

Akadémiai Tanuló 0 Ryo
Genin 1000 Ryo
Chuunin 1500 Ryo
Jounin 2000 Ryo
Elit Jounin 2500 Ryo
Anbu 3000 Ryo
Anbu+ 3500 Ryo

És mire is lehet külteni ezt a pénzt, amit a Falu összegyűjt?
Ebből lehet a Háborúkat finanszírozni.
Különböző Középületeket építhetsz, amik a falvak és ninjáinak javait szolgálhatják.

Íme a középületek:

Név: Könyvtár
Előny: A Falu lakói heti +1 alkalommal edzhetnek képességpontot.
Ára: 75.000 Ryo
Név: Kórház
Előny: Ennek az épületnek különbőző szintje vannak és azoktól függően kevesebb lesz a pihenő napod.
3 szintje lehet (csak sorban veheted őket):
        1. szint  ->  -1 nap pihenő hetente  -> 50.000 Ryo
        2. szint  ->  -2 nap pihenő hetente  -> 70.000 Ryo

        3. szint  ->  -3 nap pihenő hetente  -> 90.000 Ryo

Név: Fal
Előny: Védelmi funkciója mellett már pontos határa is van a Falunak. Egy Falu minél védettebb, annál magasabb vámot tud beszedni a kereskedőktől.
3 Típusa van (csak sorban veheted őket):
         Fa Fal      -> +3000 Ryo vám hetente -> 30.000 Ryo
         Agyag Fal  -> +5000 Ryo vám hetente -> 40.000 Ryo
         Kő Fal      -> +7000 Ryo vám hetente -> 50.000 Ryo

Név: Őrállomás
Előny: A Falvak körül helyezkednek el szétszórtan és elrejtve. Az illetéktelen behatolók beléjük botolhatnak. Ilyenkor az itt lévő ninják közül, valamelyik értesíteni tudja a Falut a behatolóról. Az itt töltött időért a Falu minden lakosa hetente +4000 Ryot kap munkabérként.
Ára: 25.000 Ryo
Név: Őr Torony
Előny: A Falon lévő törnyok, amelyek a Falat ellenőrzik, javítják. Emellett a behatolókat is figyelik innen. Ideérkeznek a solymok által szállított üzenetek is.
Ára: 30.000 Ryo
Név: Bank
Előny: A Falu egy saját bankkal rendelkezik, ahol magasabbak a kamatok. Minden lakos 1000 Ryo után 100 Ryo helyett 200 Ryo kamatot kap.
Ára: 50.000 Ryo
Név: Senju Park
Előny: Mindeki számára nyitva van, ha ki szeretné pihenni magát vagy szórakozni szeretne. A kikapcsolódás miatt a Falu minden lakosa +4000 Chakrával lesz gazdagabb hetente.
Ára: 50.000 Ryo
Név: Lakhely
Előny: Minél több lakhelyt építtetsz a Faludban, annál több shinobi lakhatja azt. (Természetesen, ha minden hely elfogy, automatikusan nő a Lakhelyek száma. De ha a te Falvad eléri a max létszámot, míg a többi Faluban alig laknak, csak akkor fog nőni a Lakhelyeitek száma, ha fejleszted.)
Ára: 20.000 Ryo

 

 

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Vizsga

Csapatok

 

Web Counters


Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!