!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bank
 

Minden falu rendelkezik egy bankkal, ahol a shinobiknak kölcsönt felvenniük vagy éppen a megtakarításuk egy részét eltenni biztos helyre, kamatoztatni.
A bankba csak ryot tudsz betenni, ami minimum 1000 Ryo. A kamat automatikus nem kell lekérni.
 
 
Frissítve: 2019.
 
Kamatok:
Szinttől függetlenül kamatozik itt a pénzed, ami naponta kamatozik. A kamatok a bankban lévő pénzösszegedtől függ. A bent levő pénz minden nap 20:00-kor kamatozik (Ez az időpon után betett pénz csak másnap kamatozik).

 
1.000 és 10.000 Ryo között 500 Ryo/nap
10.001 és 50.000 Ryo között 1.000 Ryo/nap
50.001 Ryo felett 1.500 Ryo/nap
 
Befektetők:
  •  
Átváltás: 
A Ryot át tudod váltani Chakrába és fordítva is, Ennek viszont ára van. Minden 1000 Ryo után 100 Ryot elvesz az átváltó.
Értsd: Ha átváltasz 18.000 Chakrát, akkor 16.200 Ryot kapsz.
 
Hitel:
Maximum 20.000 Chakra/Ryo (egyszerre csak egyik) értékben vehetsz fel hitelt heti 1x, amit egy héten belül vissza kell fizetned! Ha nem teszed meg rögtön, levonjuk a ryodból. Ha nincs elegendő ryod, akkor addig csak munkára és küldetésre tudsz menni, amíg vissza nem téríted. A felvett pénz összeg mellett +3000 Chakrát és Ryot is vissza kell térítened függetlenül, hogy melyikből vettél fel hitelt.
 
Töltés:
Heti egyszer lehetősége van mindenkinek töltést kérnie a banktól, ami így történik:
 
Genin
1500 Ryo&Chakra
Chuunin
2000 Ryo&Chakra
Jounin
2500 Ryo&Chakra
Elit Jounin 3000 Ryo&Chakra
Anbu 
3500 Ryo&Chakra
Anbu+
4000 Ryo&Chakra

 

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!