!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Képeség Fejlesztés

A shinobik erejét rengeteg tényező határozza meg. Ennek értelmében nemcsak az elsajátított jutsuk számától és mínőségétől függ a ninják ereje. Ezek mellett igen fontosak az alapképességek fejlesztése. Ezt pedig itt tudod megtenni. Némelyikhez egy kis plusz edzés, míg valamelyikhez egy kis tanulás szükséges. Heti 3x alkalommal tudsz képességet fejleszteni. Ilyenkor egy ponttal nő a képességed szintje.

Fontos megjegyezni, hogy egyik képességnél sincs olyan lehetőség, hogy azok elérjék a maximumot. Nincs olyan, hogy valaki olyan szintre fejleszti valamely képességét, hogy teleportáljon vagy olyan nagy mennyiségű chakrával rendelkezzen, hogy sose fogy el.

De nemcsak ezzel az edzéssel tudod fejleszteni ezen képességeid.
Bizonyos technikák után is kaphatsz +pontokat egy-egy képességre. Ezek a technikáknál fel lesznek tüntetve.
Vannak olyan technikák, amelyek automatikusan jár  képesség pont és olyan is, aminél csak használatkor.

Fontos:
Minden 10. Taijutsu után jár +1 pont a Reflexre
Minden 5. Orvosi technika után jár +1 pont a Chakra Kontrollra
Minden 4. Hyuuga technika után jár +1 pont a Chakra Kontrollra
Minden 3. Yamanaka technika után jár +1 pont a Chakra Kontrollra

Minden 3. Nara technika után jár +1 pont a Intelligenciára

Ezeket jelezned, kell! Pl.: "Összegyült 10 taijutsu."

Nézzük is meg pontosan mik ezek a képességek:

Chakra Kontroll  
  Chakra
Reflex  
  Erő
Sebesség  
  Intelligencia

 

Chakra Kontroll: A chakra megfelelő és pontos írányítása nagyon fontos egy shinobi számára. Azok a ninják, akik fejlett chakra kontrollal bírnak, lényegesen kevesebb energiát és chakrát pazarolnak egy-egy technika létrehozása során. Ráadásul a technikáik is jóval hatékonyabbak. Kiváló és finom chakra kontrollal kell rendelkezniük azoknak, akik érzékelő vagy orvosi ninjává szeretnének válni, ezenkívül a Juuken is fejlett chakra kontrollt igényel.

Chakra: A chakra a fizikai és szellemi képességek által létrejött erő, ami szükséges a jutsuk létrehozásához. Egy shinobi számára nagyon fontos, hogy tulajdonképpen mekkora mennyiségű chakrával is bír. A chakra mennyisége meghatározhatja, hogy mennyi jutsut tudunk felhasználni egy harc során. Ezt azonban a chakra kontroll fejlettsége is befolyásolja.

Reflex: Akár csak a chakra kontroll a reflexek is igen fontos szerepet játszanak a ninják életében, hiszen nem mindegy, hogy milyen gyorsan tudsz reagálni egy támadásra. A reflexeid a küldetések, edzések és harcok során még jobban fejlődnek.

Erő: A nagy fizikai erő is igen nagy előnyt jelenthet egy shinobi számára. Egy harc során nem mindegy, hogy milyen erővel viszed be azokat a bizonyos ütéseket és rúgásokat.

Sebesség: Akár csak az erő ez is magától értetődő. Nem mindegy, hogy milyen gyorsan tudsz mozogni egy küzdelem során. Fontos, hogy a sebesség nem befolyásolja a teleportáló technikákat, azok ugyanolyan gyorsak maradnak!

Intelligencia: Egy nagyon fontos tulajdonság, ami a shinobi mentális képességeit mutatja meg. Fontos, hogy a harcok során ne csak az izmainkat mozgassuk meg, hanem az agyunkat is tornásztassuk. Egy jó taktikával nagyobb esélyünk lehet a győzelemre, mint a legerősebb jutsukkal. A harcban veló előre gondolkodást, tudatos lépéseket és jutsuk kombinációját egymásra építését fejleszti ez a képesség. Emellett az ellenfeled gyengepontjaira is könnyebb rájössz és ki tudod használni, ha használod az eszedet is.

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Vizsga

Csapatok

 

Web Counters


Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!