!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Képeség Fejlesztés

A shinobik erejét rengeteg tényező határozza meg. Ennek értelmében nemcsak az elsajátított jutsuk számától és mínőségétől függ a ninják ereje. Ezek mellett igen fontosak az alapképességek fejlesztése. Ezt pedig itt tudod megtenni. Némelyikhez egy kis plusz edzés, míg valamelyikhez egy kis tanulás szükséges. Heti 3x alkalommal tudsz képességet fejleszteni. Ilyenkor egy ponttal nő a képességed szintje.

Fontos megjegyezni, hogy egyik képességnél sincs olyan lehetőség, hogy azok elérjék a maximumot. Nincs olyan, hogy valaki olyan szintre fejleszti a sebességét, hogy teleportáljon vagy olyan nagy mennyiségű chakrával rendelkezzen, hogy az sose fogyjon el.

De nemcsak ezzel az edzéssel tudod fejleszteni ezen képességeid.
Bizonyos technikák után is kaphatsz +pontokat egy-egy képességre. Ezek a technikáknál fel lesznek tüntetve.
Vannak olyan technikák, amelyek automatikusan jár  képesség pont és olyan is, aminél csak használatkor.

Fontos:
Minden 10. Taijutsu után jár +1 pont a Reflexre
Minden 5. Orvosi technika után jár +1 pont a Chakra Kontrollra
Minden 4. Hyuuga technika után jár +1 pont a Chakra Kontrollra
Minden 3. Yamanaka technika után jár +1 pont a Chakra Kontrollra

Minden 3. Nara technika után jár +1 pont a Intelligenciára

Ezeket jelezned, kell! Pl.: "Összegyült 10 taijutsu."

Nézzük is meg pontosan mik ezek a képességek:

Chakra Kontroll  
  Chakra
Reflex  
  Erő
Sebesség  
  Intelligencia

 

Chakra Kontroll: A chakra megfelelő és pontos írányítása nagyon fontos egy shinobi számára. Azok a ninják, akik fejlett chakra kontrollal bírnak, lényegesen kevesebb energiát és chakrát pazarolnak egy-egy technika létrehozása során. Ráadásul a technikáik is jóval hatékonyabbak. Kiváló és finom chakra kontrollal kell rendelkezniük azoknak, akik érzékelő vagy orvosi ninjává szeretnének válni, ezenkívül a Juuken is fejlett chakra kontrollt igényel.

Chakra: A chakra a fizikai és szellemi képességek által létrejött erő, ami szükséges a jutsuk létrehozásához. Egy shinobi számára nagyon fontos, hogy tulajdonképpen mekkora mennyiségű chakrával is bír. A chakra mennyisége meghatározhatja, hogy mennyi jutsut tudunk felhasználni egy harc során. Ezt azonban a chakra kontroll fejlettsége is befolyásolja.

Reflex: Akár csak a chakra kontroll a reflexek is igen fontos szerepet játszanak a ninják életében, hiszen nem mindegy, hogy milyen gyorsan tudsz reagálni egy támadásra. A reflexeid a küldetések, edzések és harcok során még jobban fejlődnek.

Erő: A nagy fizikai erő is igen nagy előnyt jelenthet egy shinobi számára. Egy harc során nem mindegy, hogy milyen erővel viszed be azokat a bizonyos ütéseket és rúgásokat.

Sebesség: Akár csak az erő ez is magától értetődő. Nem mindegy, hogy milyen gyorsan tudsz mozogni egy küzdelem során. Fontos, hogy a sebesség nem befolyásolja a teleportáló technikákat, azok ugyanolyan gyorsak maradnak!

Intelligencia: Egy nagyon fontos tulajdonság, ami a shinobi mentális képességeit mutatja meg. Fontos, hogy a harcok során ne csak az izmainkat mozgassuk meg, hanem az agyunkat is tornásztassuk. Egy jó taktikával nagyobb esélyünk lehet a győzelemre, mint a legerősebb jutsukkal. A harcban veló előre gondolkodást, tudatos lépéseket és jutsuk kombinációját egymásra építését fejleszti ez a képesség. Emellett az ellenfeled gyengepontjaira is könnyebb rájössz és ki tudod használni, ha használod az eszedet is.

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!