!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Ninja RangokAkadémiai Tanuló

Mindenki, akik a shinobik útjára lépnek, ezt a rangot kapják meg elsőként. Fő feladatuk a tanulás, hogy minél hamarabb Geninekké válhassanak.
Szintje: E

Feltétel szinthez:
Kezdési rangod


Genin

Ezzel a szinttel elkezdheted a shinobi életet. Küldetések mellett rengeteg egyéb dologban vehetsz részt, amik elősegítik a fejlődésed. Ha szerencsés vagy még egy mester is felügyeli az edzéseidet. Fő feladataikhoz emelett, a falu lakosainak segítése, könnyedebb küldetések elvégzése.
Szintje: D

Feltétel szinthez:
Akadémia elvégzése


Chuunin

A Chuunin Választó Vizsga sikeres teljesítésével elérhető rang. A Chuuninok már csapatokat is vezethetnek. Általában olyan küldetéseket bíznak rájuk, mint például a banditák elkapása vagy a megfigyelés.
Szintje: C

Feltétel szinthez:
5 munka és küldi Genin szinten
35 technika
Chuunin Vizsga sikeres teljesítése


Jounin

Igen magas rangnak számít már a ninják világában.Gyakran vezetnek három Geninből álló csapatokat, illetve egyengetik az ő útjukat. Olyan komoly küldetéseket is kaphatnak megbízásba, mint a kémkedés, más falvakba való beszívárgás vagy egy fontos személy megvédése.
Szintje: B

Feltétel szinthez:
5 munka és küldi Chuunin szinten
100 technika
Jounin Vizsga sikeres teljesítése


Elit Jounin

Feladatkörükhöz hasonló küldetések tartoznak, mint a Jouninoké. Ők tulajdonképpen a Jouninok egy specializálódott rétegét alkotják. Specializálódhatnak egy bizonyos jutsu fajtára vagy éppen a fiatal ninják kiképzésére is. 
Szintje: A

Feltétel szinthez:
5 munka és küldi Jounin szinten
170 technika
Elit Jounin Vizsga sikeres teljesítése


Anbu

Az Anbu tagjai olyan shinobik, akiknek a személyazonosságuk titkos, ezért álarcokat is viselnek a küldetések során. A falvak árnyékából védik azokat. Az olyan kellemetlen feladatokat, mint valaki kiiktatása is, az ő kötelességük elvégezni.
Szintje: S

Feltétel szinthez:
5 munka és küldi Elit Jounin szinten
240 technika
Anbu Vizsga sikeres teljesítése


Sannin
Olyan shinobik, akik hatalmas erő birtokában vannak, ezért külön ranggal is rendelkeznek. Erejük akár a Kagék erejével is felveszi a versenyt.
Szintje: S

Feltétel szinthez:
 munka és küldi  szinten
 technika


Kage
A falu egyik legerősebb és legbölcsebb shinobija, akinek a feladata a falvak igazgatása és vedelme. 
Az első, aki jelentkezik 3 nap múlva megkapja a rangot. Ha ebben a három napban más jelentkező is lesz a falujából, akkor harc dönt majd köztük. Falunként egy személy lehet.
Szintje: S

Feltétel szinthez:
5 munka és küldi Anbu szinten
350 technika

 


Vén

A falvak tanácsosai, akik nagy befolyással bírnak. A Kagékkal egy szinten helyezkednek el.
Szintje: S
A Kage nevezi ki. Falunként egy személy lehet.

 Szökött Ninja
Olyan ninják, akik valamilyen okból elhagyták a falvukat és jelenleg egyikhez sem tartoznak.
Besorolásuk lehet:
C (Chunnin szinttel megegyezik)
B (Jounin szinttel megegyezik)
A (Elit Jounin szinttel megegyezik)
S (Anbu szinttel megegyezik)


Akatsuki Vezér
A Kagéval megegyező rang az Akatsuki szervezetén belül.
A rang megszerzése ugyanúgy történik, mint a Kage rang megszerzése.

Az Akatsukis rangok megszerzési feltételei megegyeznek a falubeliekével
Pl.: B szintű Szökött Ninjához Jounin szint feltételeinek kell teljesülniük.

 

 

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!