!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kapcsolatok
 
Figyelem! Egyszer van alkalmad, hogy lecseréld a testvéred, mestered stb...
Klán technikákat csak akkor tanulhattok, ha egy klánban vagytok!
 
Rivális
 A riválisok nagy szerepet játszanak a shinobik életében, hiszen ők azok, akik ösztönzik egymást arra, hogy még jobbak legyenek, mint voltak. A riválisodat te jelölöd ki és a másik félnek nem kell beleegyeznie. Annak, akit riválisodnak neveztél meg, nem muszáj téged riválisának választania, nyugodtan választhat mást. Összesen egy riválisod lehet. A riválisodtól heti egy jutsut el is tanulhatsz a rangodnál eggyel nagyobbat is, hogy csökkentsd a köztetek lévő különbséget vagy épp azért, hogy nőveld azt. Heti egyszer rivalizálhattok is, amiért jutalom jár. Ezt is a VK-ban tudod lekérni.
 
Akadémiai tanuló: 500 chakra&ryo
Genin: 1000 chakra&ryo
Chuunin: 1500 chakra&ryo
Jounin: 2000 chakra&ryo
Elit Jounin: 2500 chakra&ryo
Anbu/Anbu+: 3000 chakra&ryo
 
Mester és Tanítvány
Mestert vagy tanítványt a fórumban szerezhetsz magadnak a megfelelő topicban. A tanítvány heti egy technikát tanulhat mesterétől a saját szintjénél akár 2 szinttel nagyobbat is. A mester hasonlóan tanulhat el technikát tanítványától heti egy alkalommal a szinténél maximum 1 szinttel nagyobbatMester csak is Jounin szinttől lehetsz, míg tanítvány Genin szinttől.  A kapcsolat létrejöttekor a tanítványnak alacsonyabb szintűnek kell lennie, mint mestere. Aznban ha a tanítvány utoléri a mestere szintjét, nem szűnik meg a kapcsolat, annyiban változik, hogy a tanítvány a szintjénél max 1 szinttel nagyobb jutsut tanulhat el. Ehhez a kapcsolathoz mind a kettőtöknek egy faluban kell lennie.
Együtt tudtok menni küldetésre is
heti egy alkalommal. Mindenki a saját rangjához kapja a jutalmat!
 
Genin: 1000 chakra&ryo
Chuunin: 1500 chakra&ryo
Jounin: 2000 chakra&ryo
Elit Jounin: 2500 chakra&ryo
Anbu/Anbu+: 3000 chakra&ryo
 
Akatsuki Társ
Az Akatsuki tagok két fős csapatokban, társakként dolgoznak, céljuk elérésének érdekében. Összeszokott Társakhoz híven tökéletes összhang van a két fél között. Töviről hegyire ismerik a másik technikáit, erőségeit, gyengeségeit és ezeket a harcok során remekül ki is tudják használni.
Akatsuki Társat a megszokott módon szerezhetsz, bár van pár fontos tudnivaló:
  • Neked és a társadnak is Akatsuki tagnak kell lenned
  • Csak egy társad lehet
  • A belépéssel a mesteri és tanítványi kötelékeidet elveszíted
  • Hetente 1 darab a szintednél eggyel nagyobb technikát tanulhatsz társadtól, ezzel növelve a csapat hatékonyságát
Együtt mehettek közös küldetésekre is heti 1x.

Jounin: 2000 chakra&ryo
Elit Jounin: 2500 chakra&ryo
Anbu/Anbu+: 
3000 chakra&ryo
 

 

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Vizsga

Csapatok

 

Web Counters


Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!