!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Külpolitika

A Nemzetek közötti külpolitika egy folyamatosan változó jelenség, amelyet a Vezetők alakítanak. Lehet, hogy a mostani legfőbb ellenséged a későbbiekben a legnagyobb szövetségesek lesz. A szövetségeknek különböző okai is lehetnek. Barátság, rokoni kapcsolat, szimpátia vagy egy közös nagy ellenség is közre játszhat. A szövetségi rendszerek a háborúk során játszhatnak nagy szerepet. A legfőbb jelentősége a végső harcban lesz. A szövetségeknek nem kell feltétlenül az anime/manga szerint alakulnia.

A külpolitika 3 területre bonthatjuk:

Béke
Ez az alapvető viszony a Falvak között. Ebből a státuszból könnyedén át lehet esni egy-egy cselekedett, illetve döntés hatására a másik két kapcsolati viszonyba. Emiatt érdemes meggondolni, hogy ki milyen támadásokat indít, hiszen igaz, hogy mindenki saját magáért felel, de ezek a döntéseink az egész falvunkra kihatással lehetnek.

 
Szövetség

Mindenkinek jól jönnek a szövetségesek, így a háborúskodás mellett érdemes szövetségeket is kialakítani. A szövetségek rendkívül különbözőek is lehetnek attól függően, hogyan kötik meg a szerződést. A szerződéseket érdemes minél konkrétabban és egyértelműbben megfogalmazni, nehogy a szövetségesünk éppen a kiskapukat kihasználva másként cselekedhessen, mint ahogy ezt mi eredetileg a szerződés megírásakor gondoltuk. Háború esetén csak a szövetségeseink nyújthatnak nekünk segítséget, akikkel békést viszonyt ápolunk sajnos nem tudnak segíteni. Szövetséget csak a Kagék és Vezetők köthetnek egymással. Egy szerződés ajánlatot nem kötelező elfogadnia a másik félnek. A szövetséget fel lehet bontani, amit bármelyik Kage vagy Vezető megtehet, de fontos, hogy a felbontás csak 3 nap múlva lesz érvényes.

Minta Szerződés:
Kezdeményező Kage/Vezető: (Aki írja)
Érintett Kage/Vezető: (Akinek el kell fogadnia)
Tartalom: (Amit a szerződés magága foglal)


 
Háború

Természetesen nem kötelező minden Nemzettel jó kapcsolatot ápolnod. Háborút indíthatsz egy vagy akár több Nemzet ellen is, de fontos mérlegelni egy háború indítása előtt, hogy milyen következményeket vonzhat az maga után. Egy háborúnak különféle indokai is lehetnek: Bijuu megszerzése, Pénztár kifosztás vagy akár egyéb kincsek megkaparintása is.
Háború csak az alábbi feltételek mellett indítható:

 • Háborút csak a Kage/Vezető indíthat.
 • A résztvevőket a Kage/Vezető dönti el, persze mindenki a saját Nemzetéből.
 • A háború indítása nem ingyenes, állnod kell az utazást és ellátmányozást: 30.000 Ryo, amit a Pénztárból kell fizetni, a támadó fizeti és a védekezőnek ezt a díjt nem kell megfizetnie. Szövetségesek nem segíthetnek ennek az összegnek a kifizetésében.
 • Ha a Szövetséges is küld katonát, akkor az neki 10.000 Ryoba kerül, amit a pénztárból kell kifizetni. Ennek kifizetésében a Támadó nem segíthet. Ha a Szövetséges a védekezőnek küld katonát, akkor az 5.000 Ryoba kerül neki, amit szinté egyedül kell kifizetnie.
 • A háborúban csak minimum Elit Jounin szintű ninják vehetnek részt.
 • Minimum 3, maximum 5 fő vehet részt a háborúban oldalanként. (Kivéve, ha nincs elegendő lakosa a Falunak)
 • A támadó és védekező fél részéről azonos számú shinobinak kell háborúba mennie.
 • A szövetségesek is küldhetnek shinobit a háborúba. Ennek elfogadása a Kagétól/Vezetőtől függ, míg kötelező jellege a szerződéstől. (Ők is benne vannak az 5 főben)
 • A támadó fél maximum annyi shinobit küldhet harcba, amennyit a védekező fél ki tud állítani.
 • Egy háborúnak csak 1 célpontja lehet, amit a támadó meg akar szerezni.
 • A védekező fél szintén megnevezhet egy célpontot, amit akkor szerez meg, ha ő nyeri a háborút.
 • A háború megírását csak 5 nap eltelte után lehet elkezdeni.
 • Az 5 nap lejárta után még élő szövetségi rendszerek szerint kell megírni a harcot, attól függetlenül, hogy a háború mikor kerül megírásra.
 • A vesztes fél 7 napig nem indíthat ismételt háborút függetlenül, hogy vedekező vagy támadó fél volt, de 7 napig nem is támadhatják őket.
Minta Támadás:
Indító: (Nemzeted)
Támadó shinobik: (Akiket harcba küldesz) 
Támadott: (A Nemzet, akit megtámadsz)
Célpont: (A háború célja, amit a győzelem esetén elér)
 
Minta Válasz:
Védekező shinobik:
Célpont: (Sikeres védekezés esetén megszerzik)

 

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!