!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Külpolitika

A Nemzetek közötti külpolitika egy folyamatosan változó jelenség, amelyet a Vezetők alakítanak. Lehet, hogy a mostani legfőbb ellenséged a későbbiekben a legnagyobb szövetségesek lesz. A szövetségeknek különböző okai is lehetnek. Barátság, rokoni kapcsolat, szimpátia vagy egy közös nagy ellenség is közre játszhat. A szövetségi rendszerek a háborúk során játszhatnak nagy szerepet. A legfőbb jelentősége a végső harcban lesz. A szövetségeknek nem kell feltétlenül az anime/manga szerint alakulnia.

A külpolitikát alapvetően 3 területre bonhatjuk:

Béke
Ez az alapvető viszony a Falvak között. Ebből a státuszból kennyedén át lehet esni egy-egy cselekedett, illetve döntés hatására a másik két kapcsolati viszonyba. Emiatt érdemes meggondolni, hogy ki milyen támadásokat indít, hiszen igaz, hogy mindenki saját magáért felel, de ezek a döntéseink az egész falvunkra kihatással lehetnek.

 
Szövetség

Mindenkinek jól jönnek a szövetségesek, így a háborúskodás mellett érdemes szövetségeket is kialakítani. A szövetségek rendkívül különbözőek is lehetnek attól függően, hogyan kötik meg a szerződést. A szerződéseket érdemes minél konkrétabban és egyértelműbben megfogalmazni, nehogy a szövetségesünk éppen a kiskapukat kihasználva másként cselekedhessen, mint ahogy ezt mi eredetileg a szerződés megírásakor gondoltuk. Háború esetén csak a szövetségeseink nyújthatnak nekünk segítséget, akikkel békést viszonyt ápolunk sajnos nem tudnak segíteni. Szövetséget csak a Kagék és Vezetők köthetnek egymással. Egy szerződés ajánlatot nem kötelező elfogadnia a másik félnek. A szövetséget fel lehet bontani, amit bármelyik Kage vagy Vezető megtehet, de fontos, hogy a felbontás csak 3 nap múlva lesz érvényes.

Minta Szerződés:
Kezdeményező Kage/Vezető: (Aki írja)
Érintett Kage/Vezető: (Akinek el kell fogadnia)
Tartalom: (Amit a szerződés magága foglal)


 
Háború

Természetesen nem kötelező minden Nemzettel jó kapcsolatot ápolnod. Háborút indíthatsz egy vagy akár több Nemzet ellen is, de fontos mérlegelni egy háború indítása előtt, hogy milyen következményeket vonzhat az maga után. Egy háborúnak különféle indokai is lehetnek: Bijuu megszerzése, Pénztár kifosztás vagy akár egyéb kincsek megkaparintása is.
Háború csak az alábbi feltételek mellett indítható:

 • Háborút csak a Kage/Vezető indíthat.
 • A résztvevőket a Kage/Vezető dönti el, persze mindenki a saját Nemzetéből.
 • A háború indítása nem ingyenes, állnod kell az utazást és ellátmányozást: 30.000 Ryo, amit a Pénztárból kell fizetni, a támadó fizeti és a védekezőnek ezt a díjt nem kell megfizetnie. Szövetségesek nem segíthetnek ennek az összegnek a kifizetésében.
 • Ha a Szövetséges is küld katonát, akkor az neki 10.000 Ryoba kerül, amit a pénztárból kell kifizetni. Ennek kifizetésében a Támadó nem segíthet. Ha a Szövetséges a védekezőnek küld katonát, akkor az 5.000 Ryoba kerül neki, amit szinté egyedül kell kifizetnie.
 • A háborúban csak minimum Elit Jounin szintű ninják vehetnek részt.
 • Minimum 3, maximum 5 fő vehet részt a háborúban oldalanként.
 • A támadó és védekező fél részéről azonos számú shinobinak kell háborúba mennie.
 • A szövetségesek is küldhetnek shinobit a háborúba. Ennek elfogadása a Kagétól/Vezetőtől függ, míg kötelező jellege a szerződéstől. (Ők is benne vannak az 5 főben)
 • A támadó fél maximum annyi shinobit küldhet harcba, amennyit a védekező fél ki tud állítani.
 • Egy háborúnak csak 1 célpontja lehet, amit a támadó meg akar szerezni.
 • A védekező fél szintén megnevezhet egy célpontot, amit akkor szerez meg, ha ő nyeri a háborút.
 • A háború megírását csak 5 nap eltelte után lehet elkezdeni.
 • Az 5 nap lejárta után még élő szövetségi rendszerek szerint kell megírni a harcot, attól függetlenül, hogy a háború mikor kerül megírásra.
 • A vesztes fél 7 napig nem indíthat ismételt háborút függetlenül, hogy vedekező vagy támadó fél volt, de 7 napig nem is támadhatják őket.
Minta Támadás:
Indító: (Nemzeted)
Támadó shinobik: (Akiket harcba küldesz) 
Támadott: (A Nemzet, akit megtámadsz)
Célpont: (A háború célja, amit a győzelem esetén elér)
 
Minta Válasz:
Védekező shinobik:
Célpont: (Sikeres védekezés esetén megszerzik)

 

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!