!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Fogadások

Kapcsolódó kép

A Shinobik sokszor harcolnak egymással, akár barátságos vagy akár ellenséges harcba. Némelyik harcra mások szeretnek nagy pénzeket feltenni. Ezt a fórumban a fogadás topicban bárki megteheti egy harc előtt.

Dupla vagy semmi:

 • Az egyik fél kihívja  a másikat harcra, és ha az elfogadja, akkor a harcíróé a pálya.
 • Közben a fórumon a fogadás topicban mindenki más (a fent említett 3 személyen kívül) fogadhat a meccs győztesére.
 • Logikusan a harc kikerülése előtt kell fogadni.
 • Minimum tét 2.500 ryo, maximum tét 5.000 Ryo
 • Ha jó személyre tettél, akkor dupla annyi Ryo üti a markod, mint amennyit betettél. Ha rossz személyre voksoltál, akkor a feltett pénzt elveszíted.(Röviden, dupla vagy semmi játék)
 • Kivétel a fogadás alól a bijuvadászat, arra nem lehet.
 • Megkérnénk mindenkit, hogy ne használják ki a menüpontot olyan szinten, hogy bundázások történjenek! 

Sorsolás:

 • Minden héten 1x (Vasárnap) kerül sor a sorsolásra.
 • Nevezni úgy lehet, hogy a Forumban, a fogadás topicban jelzed a hét folyamán,hogy te játszani szeretnél
 • Minimum Chunnin szintnek meg kell lennie a résztvételhez.
 • Persze a játék nem ingyenes, mert akkor a fogadási íroda csődbe mennek.
 • A játék ára nem kevés, 5.000 Ryo
 • A nevezés nem kevés, de megéri ha 1x nyersz.
 • A játék menete, hogy  Te nevezel a Fórumban 5K Ryo fejében, majd vasárnap egy Stream sorsolás keretein belül ha a te nevedet húzzák ki az első három hely egyikén, nyersz. Amennyiben nem nyersz, sajnos elbukod a játék árát, viszont sok-sok tapasztalattal leszel gazdagabb.
 • A sorsolás menete az lesz, hogy akit elöszőr húznak, az kapja a legkisebb nyeremény "csomagot". A 2. név a középsőt csomagot, míg at utcsó a fődíjat.
 • A sorsolás csak minimum 5 fővel indul el.

Jutalmak:

III. Kihúzás 1 A szintednél kettővel nagyobb jutsu + 10k ryo
II. Kihúzás 1 A szintednél eggyel nagyobb jutsu + 7,5k Ryo
I. Kihúzás 1 A szinteddel megegyező jutsu + 5k Ryo
Nem kihúzott Tapasztalat

 

Nézd meg TB11HUN élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Korábbi Sorsolások elérhetőek: Itt!

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!