!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Fogadások

A Shinobik sokszor harcolnak egymással, akár barátságos vagy akár ellenséges harcba. Némelyik harcra mások szeretnek nagy pénzeket feltenni. Ezt a fórumban a fogadás topicban bárki megteheti egy harc előtt.

Dupla vagy semmi:

 • Az egyik fél kihívja  a másikat harcra, és ha az elfogadja, akkor a harcíróé a pálya
 • Közben a fórumon a fogadás topicban mindenki más (a fent említett 3 személyen kívül) fogadhat a meccs győztesére
 • Logikusan a harc kikerülése előtt kell fogadni
 • Minimum tét 2.500 ryo, maximum tét 5.000 Ryo
 • Ha jó személyre tettél, akkor dupla annyi Ryo üti a markod, mint amennyit betettél. Ha rossz személyre voksoltál, akkor a feltett pénzt elveszíted.(Röviden, dupla vagy semmi játék)
 • Kivétel a fogadás alól a bijuvadászat
 • Megkérnénk mindenkit, hogy ne használják ki a menüpontot olyan szinten, hogy bundázások történjenek! Ha gyakori az ilyen tapasztalat, akkor beszüntethetik a fogadásokat.

Sorsolás:

 • Minden héten 1x (Vasárnap) kerül sor a sorsolásra
 • Nevezni úgy lehet, hogy a Forumban, a fogadás topicban jelzed a hét folyamán,hogy te játszani szeretnél
 • Minimum Chunnin szintnek meg kell lennie a résztvételhez
 • Persze a játék nem ingyenes, mert akkor a fogadási íroda csődbe mennek. A játék ára nem kevés 5.000 Ryo
 • A nevezés nem kevés, de megéri ha 1x nyersz.
 • A játék menete, hogy te nevezel a Fórumban 5K Ryo fejében, majd vasárnap egy sorsolás keretein belül ha a te nevedet húzzák ki az első három hely egyikén, nyersz. Amennyiben nem nyersz, sajnos elbukod a játék árát, viszont sok-sok tapasztalattal leszel gazdagabb.
 • A sorsolás menete az lesz, hogy akit elöszőr húznak, az kapja a legkisebb nyeremény "csomagot". A 2. név a középsőt csomagot, míg at utolsó a fődíjat.
 • A sorsolás csak minimum 5 fővel indul el.

Jutalmak:

III. Kihúzás 1 A szintednél kettővel nagyobb jutsu + 10k ryo
II. Kihúzás 1 A szintednél eggyel nagyobb jutsu + 7,5k Ryo
I. Kihúzás 1 A szinteddel megegyező jutsu + 5k Ryo
Nem kihúzott Tapasztalat

 

Nézd meg TB11HUN élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Korábbi Sorsolások elérhetőek: Itt!

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!