!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Harc

Képtalálat a következőre: „hashirama madara fight gif”

Ha felszeretnéd mérni az erődet akkor remek helyen helyen jársz. Itt tudhatod meg milyen módon mennek a harcokkal kapcsolatok dolgok.

Először is főként 3 típusú harcot különböztetünk meg:

Barátságos Harc

A harc célja a szinted felmérése, így a harc végeztével komolyabb sérüléseket nem szenved el a vesztes. Pihenő nap nem jár a vesztes félnek.

Ellenséges Harc

A harcnak már komolyabb indoka is van. A harc végeztével az ellenfél komolyabb sérüléseket is elszenvedhet. Automatikusan x nap pihenő jár a vesztesnek, aminek a mennyiségét a harc írója határoz meg.

Élet - Halál Harc

Ezek a harcok a végsőkig mennek. Általában nagyobb konfliktusok állnak a hátterükben, így mind a két fél belead apait anyait. A név kissé csalóka, mivel nem feltétlenül végződik halállal, a vesztes, ha tud akár el is menekülhet. A vesztes halál esetén a vagy ha sikerül elmenekülnie, akkor pihenő napot kap érte, amit a harcíró dönt el.

Nagyobb zsákmányokra a tétharcok során tehetsz szert, azonban itt a tét(ek)et egyértelműen ki kell jelenteni és azt, hogy tétharcról van szó.

A harcra hívásnak szígorú követelményei vannak Fontos:

  • Kihívott neve
  • Harc típusa
  • Helyszín/időjárás (nem kötelező)
  • Tét (ha van)
  • Azok, akik között 2 vagy annál több szint különbség van, csak barátságos harcon vehetnek részt
  • Heti 2 alkalommal harcolhatsz

A harcok kimenetelét a helyszín/időjárás is befolyásolhatják. Bizonyos helyszínek és időjárási tényezők mellett 1-2 elem előnybe vagy éppen hátrányba kerülhet, de ez a képességpontokkal ugyanígy megtörténhet. Lehetőségetek van a helyszínt megbeszélni és azt mind a két fél félnek el kell fogadnia. Ha nem választotok, akkor ez a harcíró feladata lesz. Vannak bizonyos jutsuk (főként tér-idő technikák), amikkel akár a megbeszélt helyszíneket is meg lehet változtatni.

Néhány helyszín tipp, de mást is lehet választani. Körül is írhatod vagy, hogy mikor jelent meg az animében is.


Halál Erdeje

Démon Sivatag

Végzet Völgye

Nagy Naruto Híd

Szamurájok Hídja

Kannabi Híd

A Lyuk

Felhők és Villámok Völgye

Ítélet Völgye

Menny és Föld Hídja

Fejvadászati Központ

III. Kiképző Terület

Pokol Völgy

Keleti Nagy Homokdűne

Sivatag

Hó Országa

Mokuzu Sziget

Vas Országa
 
Barlang
 

A harc írónak a fóumban jeleznie kell, hogy ha elvállalja a megírást. Hetente 2 írást választhatsz, legyen az randi vagy akár harc.
Harc írásért járó jutalom:
400 szó alatti: 2000 Chakra&Ryo

400 szó feletti: 1db szinteddel megyező/alacsonyabb szintű jutsu + 3000 Chakra&Ryo

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!