!
Mindenkit várunk szívesen, addig is gyertek fel discordra:)

 

 

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Főoldal

Vendégkönyv

Fórum

Szabályzat

Karakterlap

Foglalt Karakterek

Szerkesztők

Így Kérj Karaktert

Discord

Hirdető Könyv

Változások

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Harc

Képtalálat a következőre: „hashirama madara fight gif”

Ha felszeretnéd mérni az erődet akkor remek helyen helyen jársz. Itt tudhatod meg milyen módon mennek a harcokkal kapcsolatok dolgok.

Először is főként 3 típusú harcot különböztetünk meg:

Barátságos Harc

A harc célja a szinted felmérése, így a harc végeztével komolyabb sérüléseket nem szenved el a vesztes. Pihenő nap nem jár a vesztes félnek.

Ellenséges Harc

A harcnak már komolyabb indoka is van. A harc végeztével az ellenfél komolyabb sérüléseket is elszenvedhet. Automatikusan x nap pihenő jár a vesztesnek, aminek a mennyiségét a harc írója határoz meg.

Élet - Halál Harc

Ezek a harcok a végsőkig mennek. Általában nagyobb konfliktusok állnak a hátterükben, így mind a két fél belead apait anyait. A név kissé csalóka, mivel nem feltétlenül végződik halállal, a vesztes, ha tud akár el is menekülhet. A vesztes halál esetén a vagy ha sikerül elmenekülnie, akkor pihenő napot kap érte, amit a harcíró dönt el.

Nagyobb zsákmányokra a tétharcok során tehetsz szert, azonban itt a tét(ek)et egyértelműen ki kell jelenteni és azt, hogy tétharcról van szó.

A harcra hívásnak szígorú követelményei vannak. Fontos:

  • Kihívott neve
  • Harc típusa
  • Helyszín/Időjárás (Nem kötelező)
  • Tét, ha van
  • Azok, akik között 2 szint különbség van csak barátságos harcon vehetnek részt
  • Heti 2 alkalommal harcolhatsz

A harcok kimenetelét a helyszín/időjárás is befolyásolhatják. Bizonyos helyszíneken vagy időjárási tényezők mellett 1-2 elem előnybe vagy épp hátrányba kerülhet, de ez a képesség pontokkal ugyanígy megtörténhet. Lehetőségetek van a helyszínt megbeszélni és azt mind a két félnek el kell fogadnia. Ha nem választotok, akkor ez a harcíró feladata lesz. Vannak bizonyos jutsuk (főként tér-idő technikák), amikkel akár a megbeszélt helyszíneket is meg lehet változtatni.

Néhány helyszín tipp, de mást is lehet választani. Körül is írhatod vagy, hogy mikor jelent meg az animében is.


Halál Erdeje

Démon Sivatag

Végzet Völgye

Nagy Naruto Híd

Szamurájok Hídja

Kannabi Híd

A Lyuk

Felhők és Villámok Völgye

Ítélet Völgye

Menny és Föld Hídja

Fejvadászati Központ

III. Kiképző Terület

Pokol Völgy

Keleti Nagy Homokdűne

Sivatag

Hó Országa

Mokuzu Sziget

Vas Országa
 
Barlang
 

A harc írónak a fóumban jeleznie kell, hogy ha elvállalja a megírást. Hetente 2 írást választhatsz, legyen az randi vagy akár harc.
Harc írásért járó jutalom:
400 szó alatti: 2000 Chakra&Ryo

400 szó feletti: 1db szinteddel megyező/alacsonyabb szintű jutsu + 3000 Chakra&Ryo

 

~Zárva~
Karakter Foglalás: OFF
Karakter Kérés: OFF
Kezdet:

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Jutsuk

Fegyverek

Rangok

Akadémia

Fejlődés

Képességek

DNS Szerzés

Szem Tépés

Specializáció

Gyakorló Pálya

Kézművesek Falva

Ichiraku

Fürdő

Bank

Bijuu

Csapatok

Kapcsolatok

Harc

Randi

Elemek

Kolosszeum

Falu Fejlesztés

Külpolitika

Fogadás

Vizsga

Nyílvántartás

Képtalálat a következőre: „sharingan png”

Tervezett Randik

Megírt Randik

Harcok

Csapatok

 

Web Counters


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!